ΚΛΙΝΙΚΗ

1/11

Perio-Ortho Clinic

Η εξειδικευμένη οδοντιατρική κλινική "Perio-Ortho Clinic" με έδρα τη Λάρνακα, ιδρύθηκε από ένα ζευγάρι ειδικών οδοντίατρων από τον χώρο της Περιοδοντολογίας (Περιοδοντολόγος) και της Ορθοδοντικής (Ορθοδοντικός). Σε σύγχρονα ιατρεία, με άριστη γνώση και ακαδημαϊκό υπόβαθρο, στοχεύουν στην παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στον τομέα της Περιοδοντολογίας, της Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας και της Ορθοδοντικής, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μοντέρνο και άνετο χώρο.

 

Στόχος η επιλογή του κατάλληλου σχεδίου θεραπείας διαμορφωμένου στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε ασθενή. Αφιερώνεται ο απαραίτητος χρόνος στην ανάλυση και επεξήγηση των διαφορετικών επιλογών θεραπείας στους ασθενείς ώστε τελικά να επιλεγεί το καταλληλότερο εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας.

 

Η εξειδικευμένη οδοντιατρική κλινική "Perio-Ortho Clinic" λειτουργεί με βάση την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία με αυστηρή εφαρμογή των διεθνών πρωτοκόλλων αποστείρωσης, απολύμανσης και ψηφιακής ακτινοδιάγνωσης.

 

Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και σε βολική τοποθεσία, στην λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη 47, στoν 2ο όροφο του κτιρίου Agora Court, δίπλα από το στάδιο Αμμόχωστος της Νέας Σαλαμίνας. Διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης και είναι προσβάσιμη σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ο χώρος μας

Η κλινική στεγάζεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο άνετο και μοντέρνο χώρο σε βολική τοποθεσία στη Λάρνακα. Είναι προσβάσιμη σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Αποστείρωση

Στη κλινική ασκούνται όλα τα πρωτόκολλα ελέγχου διασποράς 

λοιμώξεων. Εφαρμόζονται αυστηρά όλα τα διεθνή πρωτόκολλα αποστείρωσης και απολύμανσης με τα πιο σύγχρονα μέσα και μεθόδους, συμπεριλαμβανομένου κεντρικού συστήματος φιλτραρίσματος νερού αντίστροφης ώσμωσης.

Ψηφιακή Απεικόνιση

Η κλινική διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά ακτινογραφικά μηνανήματα (πανοραμικό, κεφαλομετρικό, υπολογιστική αξονική τομογραφία 3D) τα οποία μειώνουν σημαντικά την ακτινοβολία που δέχεται ο ασθενής, προσφέρουν άριστης ποιότητας ακτινογραφικές εικόνες και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Προφίλ

Η κλινική μας είναι ειδικά διαμορφωμένη με τελευταίας γενιάς ιατρεία, σε ένα άνετο και μοντέρνο χώρο, για μικρούς και μεγάλους. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης στην Λάρνακα. Θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφτείτε για ένα ραντεβού, ώστε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες (περιοδοντολόγος - ορθοδοντικός), προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Επικοινωνία

+357 24 250404

Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 47 

6047 Λάρνακα, Κύπρος

Δευτ - Παρ: 09:00 - 13:00 & 14:00 - 18:00

Ακολουθήστε μας
  • Facebook Social Icon
Instagram.jpg

© Copyright 2018 - 2021

Designed & Developed for Perio-Ortho Clinic