Θεραπείες Περιοδοντολογίας

Περιοδοντική Εξέταση: Λεπτομερής αξιολόγηση της περιοδοντικής κατάστασης του ασθενή πριν την προσθετική αποκατάσταση του ή την έναρξη ορθοδοντικής θεραπείας.

Θεραπεία Νόσων Περιοδοντίου: μη χειρουργική (ριζικές αποξέσεις) και χειρουργική θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου (ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα κ.α.).

 

Θεραπεία Περιεμφυτευματικών Νόσων: μη χειρουργική και χειρουργική αντιμετώπιση των περιεμφυτευματικών νόσων (περιβλεννογονίτιδα, περιεμφυτευματίτιδα).

 

Χειρουργική Επιμήκυνση Μύλης: χειρουργική επιμήκυνση μύλης του δοντιού για τη διευκόλυνση τοποθέτησης προσθετικής αποκατάστασης από τον θεράποντα οδοντίατρο ή προσθετολόγο.

Πλαστική Ουλοβλεννογόνια Χειρουργική: χειρουργική αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων του περιοδοντίου όπως το ουλικό χαμόγελο.

Χαλινεκτομή: χειρουργική αφαίρεση του χαλινού για αντιμετώπιση ουλοβλεννογόνιων και ορθοδοντικών προβλημάτων.

 

Ουλικά Μοσχεύματα: χειρουργική αντιμετώπιση ουλικών υφιζήσεων, και αισθητικών βλαβών των μαλακών ιστών γύρω από τα δόντια και τα εμφυτεύματα, καθώς και βλαβών έλλειψης κερατινοποιημένων ιστών.

 

Οστικά Μοσχεύματα: οστική ανάπλαση της φατνιακής ακρολοφίας (γνάθου) για την αποκατάσταση οστικών βλαβών και τη χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

 

Καθοδηγούμενη Ιστική Αναγέννηση: χειρουργικά καθοδηγούμενη ιστική αναγέννηση για την αντιμετώπιση βλαβών του περιοδοντίου γύρω από τα δόντια.

 

Διατήρηση Μετεξακτικού Φατνίου: χειρουργική ατραυματική εξαγωγή του δοντιού και διατήρηση του μετεξακτικού φατνίου, για μελλοντική τοποθέτηση εμφυτεύματος.

Φατνιοπλαστική: πλαστική χειρουργική των φατνίων της γνάθου κατά την διάρκεια των εξαγωγών ή σε μετέπειτα φάση, για την αφαίρεση αιχμηρών οστικών επιφανειών ή τη δημιουργία χώρου κάθετης διάστασης ώστε να διευκολυνθεί η κινητή ή ακίνητη προσθετική αποκατάσταση από τον θεράποντα οδοντίατρο ή προσθετολόγο.

 

Χειρουργική Ιγμορείου: χειρουργική ανύψωση του ιγμορείου για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων και χειρουργική ιγμορείου για την αντιμετώπιση βλαβών τύπου στοματοκολπικής επικοινωνίας.

 

Αφαίρεση Εξοστώσεων: χειρουργική αφαίρεση εξοστώσεων για την αντιμετώπιση αισθητικών και λειτουργικών προβλημάτων ή για τη διευκόλυνση τοποθέτησης οδοντοστοιχίας από τον θεράποντα οδοντίατρο ή προσθετολόγο.

 

Βιοψία: χειρουργική αφαίρεση και ιστολογική εξέταση βλαβών των μαλακών ιστών, του οστού και κύστεων σε συνεργασία με τον στοματολόγο ή παθολογοανατόμο.

 

Ακρορριζεκτομή: χειρουργική αντιμετώπιση βλαβών του περιακρορριζίου σε συνεργασία με τον θεράποντα οδοντίατρο ή ενδοδοντιστή.

Χειρουργική Εκτομή Ρίζας: χειρουργική επέμβαση κατά την οποία μία εκ των ριζών ενός πολύριζου δοντιού αφαιρείται χειρουργικά με σκοπό τη διατήρηση του δοντιού και των υπόλοιπων ριζών. Ο περιοδοντολόγος συνεργάζεται στενά με τον οδοντίατρο ή τον ενδοδοντιστή ο οποίος θα εκτελέσει την απαραίτητη ενδοδοντική θεραπεία και προσθετική αποκατάσταση του δοντιού.

 

Χειρουργική Αποκάλυψη Δοντιών: χειρουργική αποκάλυψη δοντιών για την υποβοήθηση της ορθοδοντικής θεραπείας σε συνεργασία με τον θεράποντα ορθοδοντικό.

 

PAOO: χειρουργικά υποβοηθούμενη ορθοδοντική θεραπεία σε συνεργασία με τον θεράποντα ορθοδοντικό, για ταχύτερη ολοκλήρωση της ορθοδοντικής θεραπείας.

 

Ορθοδοντικά Μικροεμφυτεύματα: χειρουργική τοποθέτηση μικροεμφυτευμάτων για διευκόλυνση της ορθοδοντικής θεραπείας, σε συνεργασία με τον θεράποντα ορθοδοντικό.

Προφίλ

Η κλινική μας είναι ειδικά διαμορφωμένη με τελευταίας γενιάς ιατρεία, σε ένα άνετο και μοντέρνο χώρο, για μικρούς και μεγάλους. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης στην Λάρνακα. Θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφτείτε για ένα ραντεβού, ώστε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες (περιοδοντολόγος - ορθοδοντικός), προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Επικοινωνία

+357 24 250404

Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 47 

6047 Λάρνακα, Κύπρος

Δευτ - Παρ: 09:00 - 13:00 & 14:00 - 18:00

Ακολουθήστε μας
  • Facebook Social Icon
Instagram.jpg

© Copyright 2018 - 2021

Designed & Developed for Perio-Ortho Clinic