Θεραπείες Χειρουργικής Εμφυτευματολογίας

Υπολογιστική αξονική τομογραφία 3D: χρήση τρισδιάστατης εικόνας των δομών των γνάθων και των δοντιών, με εξαιρετική ακρίβεια και λεπτομέρεια, για προεγχειρητικό έλεγχο, καθώς και για τον σχεδιασμό της χειρουργικής τοποθέτησης εμφυτευμάτων. Όπου απαιτείται, η υπολογιστική αξονική τομογραφία 3D σε συνδυασμό με άλλα διαγνωστικά στοιχεία, χρησιμοποιείται για την κατασκευή εξατομικευμένου χειρουργικού νάρθηκα για την εφαρμογή ψηφιακά καθοδηγούμενης χειρουργικής τοποθέτησης των εμφυτευμάτων.

 

Εμφυτεύματα: αποκατάσταση της μερικής ή της ολικής νωδότητας του ασθενή με τον συνδυασμό της χειρουργικής τοποθέτησης των εμφυτευμάτων από τον περιοδοντολόγο και την προσθετική αποκατάσταση των εμφυτευμάτων από τον θεράποντα οδοντίατρο ή προσθετολόγο.

"Άμεσα” εμφυτεύματα: χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων όπου ενδείκνυται άμεσα μετά την εξαγωγή του δοντιού.

 

Allon4: χειρουργική αποκατάσταση της ολικής νωδότητας της γνάθου με την τοποθέτηση 4 εμφυτευμάτων, για την αποφυγή χρήσης εκτεταμένων οστικών μοσχευμάτων ή την αποφυγή χειρουργικής ανύψωσης των ιγμορείων. Η αποκατάσταση ολικής νωδότητας με το πρωτόκολλο Allon4 γίνεται όπου ενδείκνυται και πάντα σε συνεργασία με τον θεράποντα οδοντίατρο ή προσθετολόγο, ο οποίος θα εκτελέσει την προσθετική αποκατάσταση.

 

Χειρουργική Ιγμορείου: χειρουργική ανύψωση του ιγμορείου για τη μελλοντική τοποθέτηση εμφυτευμάτων ή για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων ταυτόχρονα με την ανύψωση του ιγμορείου.

 

Οστικά Μοσχεύματα: οστική ανάπλαση της φατνιακής ακρολοφίας (γνάθου) για τη μελλοντική τοποθέτηση εμφυτευμάτων ή την τοποθέτηση εμφυτευμάτων ταυτόχρονα με το οστικό μόσχευμα.

Προφίλ

Η κλινική μας είναι ειδικά διαμορφωμένη με τελευταίας γενιάς ιατρεία, σε ένα άνετο και μοντέρνο χώρο, για μικρούς και μεγάλους. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης στην Λάρνακα. Θα ήταν χαρά μας να μας επισκεφτείτε για ένα ραντεβού, ώστε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες (περιοδοντολόγος - ορθοδοντικός), προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Επικοινωνία

+357 24 250404

Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 47 

6047 Λάρνακα, Κύπρος

Δευτ - Παρ: 09:00 - 13:00 & 14:00 - 18:00

Ακολουθήστε μας
  • Facebook Social Icon
Instagram.jpg

© Copyright 2018 - 2021

Designed & Developed for Perio-Ortho Clinic